Mi a PI víz?

A víz az élet. Tiszta folyadék nélkül nem léteznénk. Ennek ellenére a mai nyugati világban kihasználjuk a vizeinket, mérgezzük azt. Ám a természet még mindig képes arra, hogy életben tartson minket, sőt, gyógyítson.

A 60-as években a japán Nagoyai Egyetem kutatója, Shoi Yamashita professzor felfedezte, hogy az „élővíz”, mely a növényekben található, biológiai és fizikai szempontból jelentősen különbözik az általánosan felhasznált ivó- és forrásvizektől, és nagyon hasonlít testünk saját sejtvízének összetételére.

Kutatásai ezt követően arra irányultak, hogyan lehetséges az ivóvizet élő vízzé alakítani. Shoi Yamashita és Shinji Makino 1964-ben először állítottak elő egy olyan szerkezetet, ami a vizet az eredeti, élő állapotába képes visszaállítani. Ezt az élő vizet nevezzük PI víznek.

A PI-folyadék nem mesterségesen előállított anyag és nem is új keletű csodaszer. A természetben élő összes szövetben találunk PI vizet, mivel ez az élővilág fő alkotóeleme. Szerkezeti felépítése tehát megegyezik a növényekben található víz szerkezetével.

Mitől „élő” a Pivíz?

A víznek van élő (rendezett, tudatos) és holt (kaotikus) állapota, attól élő, hogy folyamatosan, rendezett, egységes állapotot tart fenn. A strukturált vizeknek megváltozik a felületi feszültsége, viszkozitása, dielektromos állandója, elektromos vezetőképessége.

A szervezetben a mérhető biológiai, kémiai és fizikai folyamatokon kívül bioenergetikai folyamatok is zajlanak. Ha a PI vízen kívül másfajta folyadékot viszünk szervezetünkbe, akkor többletenergiát használunk fel arra, hogy a rendezetlen molekulákat a szervezetünk biológiai, fizikai és kémiai folyamatai számára felhasználható, “rendezett” molekulákká alakítsa.

Minél egységesebb – tömörebb – a vízszerkezet, annál kevesebb energia-ráfordítással lehet beilleszteni egy meglévő rendszerbe. Minél „tragikusabb” emlékképekkel érkezik az élőbe egy beilleszkedni vágyó vízszerkezet, annál nehezebb – ha nem lehetetlen – a beillesztése.

A PI víz kedvező hatásai

Érdekes módon ugyanaz a folyadék, amely – az alap kémiai tulajdonságoktól eltérően – rossz szigetelő, jól vezető, kevésbé nedvesítő tulajdonságú, korlátozottan oldékony, az élő szervezetbe kerülve aktivizálja az élettevékenységet, fokozza az anyagcserét, javítja a közérzetet, kedvezően hat a vér és a sejtközötti állomány vízkészleteire.

Segíti a sérült sejtek, szövetek regenerálódását. Javítja az élő test funkcióit: emésztést, kiválasztást, mozgást, növekedést, valamint erősíti az immunrendszert.

Naponta mintegy 3 liter sejten belüli víz alakul újjá többé vagy kevésbé terhelt ivóvízből. Ez az átalakítás sok energiájába kerül szervezetednek. A PI víz tulajdonságai megközelítik a sejten belüli folyadék tulajdonságait, a rendezett szerkezet és az optimális energiaszint megkönnyítik a sejtfalon való áthatolást.

A PI víz, azaz az élet vize képes az emberi szervezet a legjobb teljesítményre késztetni. Fogyaszthatják csecsemők, gyermekek, felnőttek, sportolók, fogyókúrázók, idős emberek, egészségesek és betegek egyaránt.

Mire használhatod a PI vizet?

Használhatod főzéshez, italok alapjaként. Az ebből készült kávé vagy tea íze nem hasonlítható a szűretlen vezetékes vízből készült italokéhoz. A PI víz semleges ízhatása miatt az ételek természetes ízei fokozottan előtérbe kerülnek.

A PI víz fogyasztása kellemes az ízlelőbimbóknak, egyben a legegyszerűbb út a tisztuláshoz, az egészséghez, a legjobb folyadék a sportoláshoz.

Forrás: https://www.piviztisztito.hu/mi_a_pi_viz.html